Schoonheidssalon PUUR by Esther 
biedt tal van behandelingen aan op het gebied van wellness, 
gerichte huidverbetering en massages. Hierbij wordt
gebruik gemaakt van het revolutionaire merk Cenzaa. 


Welkom

Schoonheidssalon PUUR by Esther staat voor, de naam zegt het al, puurheid en eerlijkheid. Natuurlijke producten vormen de basis van mijn behandelingen. Ik ben ervan overtuigd dat het de huid ten goede komt als er nauwelijks conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen in cosmetica verwerkt zijn.

In mijn salon bied ik verschillende soorten behandelingen aan; van de klassieke gezichtsbehandeling tot een anti-age behandeling, van wenkbrauwen verven en harsen tot een massage.


Filosofie

Cenzaa is revolutionair door haar filosofie van ontspanning, huidverbetering, gezondheid en geursensaties. Het staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen in combinatie met hightech samenstellingen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn. 

Ontspanning en huidverbetering gaan hand in hand; het beste uit de natuur wordt gecombineerd met de laatste technologie. Cenzaa biedt u huidverbetering en therapeutische behandelingen maar ook wellness, ontspanning en beleving. In het totaalconcept van Cenzaa zijn al deze aspecten samengebracht.