Schoonheidssalon PUUR by Esther 
biedt tal van behandelingen aan op het gebied van wellness, 
gerichte huidverbetering en massages. Hierbij wordt
gebruik gemaakt van het revolutionaire merk Cenzaa. 


Welkom

Schoonheidssalon PUUR by Esther staat voor, de naam zegt het al, puurheid en eerlijkheid. Natuurlijke producten vormen de basis van mijn behandelingen. Ik ben ervan overtuigd dat het de huid ten goede komt als er nauwelijks conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen in cosmetica verwerkt zijn.

In mijn salon bied ik verschillende soorten behandelingen aan; van vochtinbrengende tot anti-age behandelingen, van bindweefselmassages tot andere geavanceerde massagetechnieken, van harsen van het gelaat of lichaam tot verven van wenkbrauwen en wimpers. Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van hoogwaardige ampullen, serums en maskers afgestemd op het huidtype. Dit alles voor een optimaal resultaat!


Over Esther

Als jong meisje ‘behandelde’ ik al vriendinnen die ik dan provisorisch, geheel op eigen wijze, een make-over gaf. Tóch wilde ik in eerste instantie geen schoonheidsspecialiste worden. Ik wilde de theater- en filmwereld in óf schrijven/fotograferen voor -de door mij zo fanatiek gelezen- vrouwenbladen. Maar blijkbaar kruipt het bloed waar het niet kruipen kan en zo besloot ik in 2003 ‘even tussendoor’ de opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure te volgen. ‘Altijd leuk voor ernaast’, bedacht ik. Het sprak me echter zo erg aan en dat ik direct na de opleiding een salon aan huis ben gestart. Tegelijkertijd volgde ik de Hbo-opleiding Journalistiek om daarnaast mijn creatieve skills te benutten en om dan toch die puberdroom te laten uitkomen. Het waren vier drukke, maar inspirerende jaren. Na deze studie ben ik als schrijvende freelancer aan de slag gegaan voor publieks- en vakbladen. Dat in combinatie met een inmiddels goedlopende schoonheidssalon. Ik haalde zoveel enthousiasme en geluk uit het ondernemen in mijn salon dat ik langzaamaan begon te beseffen dat ik hier voor de volle honderd procent voor wilde gaan. En zo geschiedde. Ik werk al vele jaren met ontzettend veel passie en plezier in dit prachtige vak. Daarnaast maak ik in mijn vrije uurtjes tijd om met net zoveel gedrevenheid te schrijven voor vakbladen uit de beauty branche. Mooier kan het niet op elkaar aansluiten!

Mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn welkom en kunnen rekenen op doeltreffende en fijne behandelingen. Van het begin tot het eind moet het plaatje kloppen. Ik ben pas tevreden als degene in mijn stoel dat ook is. Ik werk klantgericht: ik speel in daar waarnaar behoefte is. Wil de klant rust en zich even onttrekken aan de drukte van alledag, dan zorg ik daarvoor. Is de wens van de klant een zo effectief mogelijke behandeling met het allerbeste resultaat, dan maken we daarvoor een plan. Customizen, oftewel op maat werken, doe ik graag. Ik werk secuur en hecht veel waarde aan een goede hygiëne. Aan service mag het nooit ontbreken; ik wil aan alle verwachtingen kunnen voldoen. Pas dan haal ik voldoening en energie uit mijn werk. Klant blij, ik blij!